Elektronisk Egenkontrol skabt af passionerede fagfolk

Elite-Smiley er et firma sammensat af fagfolk med speciale inden for fødevarebranchen. Vi leverer et elektronisk egenkontrolsystem ud af ren interesse for faget. Vores mange års passion har ført til udviklingen af vores system til egenkontrol, som er skabt til den nemme løsning, men samtidig er super effektivt. Vores 30 års erfaring som fagfolk har vist os, at der foretrækkes en nem og overskuelig løsning fremfor besværligt og langtrukket computerarbejde. Elite-Smiley tilbyder derfor et velfungerende, nemt og overskueligt system, hvor det kun tager få klik på computeren for at få ordnet din daglige egenkontrol. Alt virker som det skal, og det vil det blive ved med.

Vi har i Elite-Smiley i løbet af årene arbejdet hårdt for altid at blive ved med at forme et perfekt system til elektronisk egenkontrol. Vores system passer til dine krav og dine behov i din virksomhed, og alt er inkluderet i den samme pris. Elite-Smileys elektroniske egenkontrol er skabt til at hjælpe dig let og enkelt til at udføre dine daglige egenkontrolopgaver, i dit eget fag, hvilket vil sige at du kun skal bruge få klik på computeren og så er du hurtigt ude igen hvor du elsker at være – i køkkenet / produktionen!

En hyggelig og behagelig oplevelse

Hos Elite-Smiley fokuserer vi ikke bare på at sætte det så professionelt og effektivt op som overhovedet muligt, men vi tilbyder dig også en hyggelig og behagelig oplevelse med vores konsulenter. Hvis der er brug for noget, så står vi altid til rådighed for vores kunder. Hermed mener vi, at vi hos Elite-Smiley ikke bare tilbyder dig kvalitet og erfaring, men vi tilbyder dig også et stærkt og personligt forhold mellem din virksomhed og vores system. Vi sørger for at sætte os så meget ind i jeres passion for jeres virksomhed, for at kunne skabe det bedste samarbejde mellem os. Derfor er vores personlige optræden i Elite-Smiley et af vores kernemærker og inkluderet i prisen til enhver tid.

Vi kommer selv til dig når du er klar, og når du er klar sørger vi for at sætte alt nødvendigt arbejde op fra starten af så det står klokkeklart – eller kokkeklart 😉

Hos Elite-Smiley er vi åbne for din interesse

Elite-Smiley fokuserer vi meget på at gøre det til en behagelig oplevelse. Egenkontrol er nødvendigt for at kunne opretholde en struktureret kontrol, og derfor står vi til rådighed med vores erfaring og egen interesse. Der sættes ingen forskelsbehandling. Hermed mener vi, at vores egenkontrolløsning har plads til store såvel små virksomheder og der er plads til forskellige interesserer og løsninger. Vores system er tilpasset både restaurant, hotel, kantine, catering, café, slagter, pølsevogn, bageri, fiskehandler og meget mere. Er du interesseret i vores system, så er vi interesseret i dig, og vi sætter i samarbejde en løsning op for dig, som er tilpasset netop dine behov.

Rådgivning på fødevareområdet

Hos Elite-Smiley tilbyder vi vores erfaring og ekspertise fra fødevarebranchen. Herunder er vi fokuseret og opsat på at give dig den bedst mulige form for rådgivning, så din egenkontrol er i orden. Vi rådgiver i fødevarehygiejne, fødevaresikkerhed, lovpligtig gennemgang af egenkontrol og risikoanalyse.

Udover vores rådgivning, er Elite-Smiley en af de meget få der tilbyder opsætning af risikoanalyse inkluderet i den samlede pris. Det vil sige, at Elite-Smiley laver en risikoanalyse til jer som vi har mulighed for at sætte op inden for 24 timer, uden at det skal koste ekstra. Forskellen fra os og mange andre er, at vi har mere end 30 års erfaring inden for hotel-, restaurations- & kantinebranchen – Vi er altså ikke en smart IT-virksomhed, men rent faktisk køkkenfolk der har udviklet et system til køkkenfolk. Vores konsulenter har derfor intet besvær ved at sætte en risikoanalyse op, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

 

 

Få en snak med en konsulent

Kontakt os

ring på telefon 32 54 27 59 eller   Se mere her