Løsningsorienteret

Elite-Smiley er designet til at være nemt og intuitivt.

Målsætningen er, at vore kunder skal bruge mindst mulig tid på administration og mest mulig tid på deres passion.

Overblik

Få et dagligt overblik over dine kontrolopgaver.

Vi hjælper dig hele vejen igennem. Både med opstart, opsætning og opfølgning.

Altid opdateret

Elite-Smiley er altid opdateret.

Nye retningslinjer fra Fødevarestyrelsen implementeres hurtigt. Slut med ubehagelige overraskelser.

Hvad er Elite-Smiley.dk?

Elite-Smiley.dk er et system til elektronisk egenkontrol, som gør det nemt og overskueligt at holde styr på de daglige kontroller og dokumenter, som Fødevarestyrelsen kræver.

Elite-Smiley.dk kan derfor hjælpe dig og din virksomhed med at sørge for, at der er styr på tingene til, når Fødevarestyrrelsen kommer forbi, så I kan sikre jer en elite smiley.

Skabt af fagfolk til fagfolk

Elite-Smiley.dk er skabt af fagfolk, som har erfaring fra branchen. Derfor består Elite-Smiley.dk af kokke og køkkenfolk, som ved, hvordan arbejdsgangene foregår i en fødevarevirksomhed. Sammen har vi derfor udviklet vores eget elektroniske egenkontrolsystem. 

Vi mener selv, det er det nemmeste system på markedet. Samtidig kan vi som nogen af de eneste garantere, at du kan være kørende inden for 24 timer - uden at du selv skal foretage dig noget.

Nøgleordet er "nemt"

Vi har udviklet et system, som kan hjælpe dig i din travle hverdag. Vores erfaring siger os, at de fleste køkkenfolk hellere vil bruge tiden på at forkæle deres gæster end på at skrive kontrolrapporter. Derfor har vi lavet vores system så enkelt, nemt og hurtigt, at alle kan være med.

Samtidig er det også den sikreste måde at føre egenkontrol på.


 

Hos Elite-Smiley.dk har vi mere end 30 års erfaring fra køkken- og restaurationbranchen. Derfor ved alle vores konsulenter, hvad det vil sige at arbejde i et køkken, ligesom de forstår arbejdsopgaver, rutiner og prioriteter.

Vi er derfor også sikre på, at vi kan hjælpe dig i hverdagen. Vores system hjælper dig nemlig med at overholde gældende lovgivning på nemmest mulig vis.

Vi rådgiver og hjælper

Foruden vores løsning til elektronisk egenkontrol, tilbyder vi hos Elite-smiley.dk også andre former for services.

Vi kan blandt andet lave din risikoanalyse, rådgive i forbindelse med indretning af et nystartet eller renoveret køkken, give økonomisk rådgivning, hjælpe til med konfliktløsning og meget andet.

Kontakt os

Har du brug for et system til elektronisk egenkontrol, så du kan sikre din virksomhed en elite smiley?

Så ring til os i dag på 32 54 27 59 - så kan du være i gang allerede i morgen. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

ring på telefon 32 54 27 59 eller   Se mere her