Løsningsorienteret

Elite-Smiley er designet til at være nemt og intuitivt.

Målsætningen er, at vores kunder skal bruge mindst mulig tid på administration og mest mulig tid på deres passion.

Overblik

Få et dagligt overblik over dine kontrolopgaver.

Vi hjælper dig hele vejen igennem. Både med opstart, opsætning og opfølgning.

Altid opdateret

Elite-Smiley er altid opdateret.

Nye retningslinjer fra Fødevarestyrelsen implementeres hurtigt. Slut med ubehagelige overraskelser.

Hvad er Elite-Smiley.dk?

Nem og overskuelig elektronisk egenkontrol

Elite-Smiley.dk er elektronisk egenkontrol, som erstatter det gamle, kedelige papirarbejde. Vores egenkontrolløsning gør det nemt og overskueligt at holde kontrol over dine daglige opgaver, som der kræves af din fødevarevirksomhed. 

Vi kommer selv fra fødevarebranchen

Skabt af fagfolk, til fagfolk

Elite-Smiley.dk er skabt af fagfolk, som har mere end 40 års erfaring fra fødevarebranchen. Elite-Smiley.dk består af kokke og køkkenfolk, som ved hvordan arbejdsgangene foregår i en fødevarevirksomhed. Vi har udviklet et system, som kan hjælpe dig med egenkontrol i din travle hverdag. Vores erfaring siger os, at de fleste køkkenfolk hellere vil bruge tiden på at forkæle deres gæster end på at skrive kontrolrapporter. Derfor har vi lavet vores system så enkelt, nemt og hurtigt, at alle kan være med - også når der er fart på.

Samtidig kan vi som nogen af de eneste garantere, at du kan være kørende inden for 24 timer - uden at du selv skal foretage dig noget.

Vi laver risikoanalysen for dig

Og den er endda inkluderet i vores egenkontrolløsning, så du ikke skal betale ekstra!

Vi har skræddersyet risikoanalyser til fødevarevirksomheder gennem mange år og vi kan også gøre det for dig. En risikoanalyse kan virke besværlig og uoverskuelig. Risikoanalysen er inkluderet som en funktionerne i vores egenkontrolløsning, og derfor skal du ikke betale ekstra penge for at få den lavet hos os. Det eneste det kræver fra din side er at du kontakter os. Vi besøger din virksomhed og laver en grundig gennemgang af dit køkken og sørger samtidig for at sætte dig ind i vores system, så du er klar til opstart med det samme.

Vi rådgiver og hjælper

Vi tilbyder dig ikke kun hjælp, men løsninger

Foruden vores løsning til elektronisk egenkontrol, tilbyder vi hos Elite-smiley.dk også andre former for services. Vi kan blandt andet rådgive i forbindelse med indretning af et nystartet eller renoveret køkken, give økonomisk rådgivning, hjælpe til med konfliktløsning og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte os omkring spørgsmål.

Elektronisk egenkontrol til din fødevarevirksomhed

Vi har mere end 40 års erfaring fra fødevarebranchen, og vi vil gerne yde vores hjælp så godt som muligt. For at gøre det nemmere for dig som kunde, har vi lavet en branche oversigt over hvilke brancher vi inkluderer i vores elektroniske egenkontrolløsning. Det er kun en oversigt over hvilke fødevarevirksomheder som på nuværende tidspunkt eller førhen har brugt vores elektroniske egenkontrolsystem. Hvilket vil sige, at du også har mulighed for at kontakte os hvis du har en anden type virksomhed som ikke står på listen. 

Branche oversigt

  Restaurant, pizzaria, sushi, kinesisk, cafe, kantine, hotel, kro og mere.

  Catering, takeaway og mere.

  Food truck, pølsevogn, bod, fiskebil, ostebil, iscykel og mere.

  Smørrebrødsforretning, osteforretning, delikatesseafdeling og mere.

  Grønthandler, supermarked, købmand, varehus og mere.

  Bageri, konditori, butiksslagter, fiskehandler og mere.

  Børneinstitution, skole, bosted, afdelingskøkken og mere.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores system?

Har du brug for et system til elektronisk egenkontrol, så du kan sikre din virksomhed en elite smiley?

Så ring til os i dag på 32 54 27 59 - så kan du være i gang allerede i morgen. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

ring på telefon 32 54 27 59 eller   Se mere her